wat zeggen anderen?


Weer eens begonnen met een poging om wat kilo’s kwijt te raken.

Diëten zijn leuk, maar na een tijdje gaat het toch weer mis omdat je weer “gewoon” gaat eten.

Via ,via las ik op de site iets over bewust afvallen, maar toch weer anders! Eens kijken dacht ik, en ja dit sprak me wel aan.

Je leert door verschillende duidelijke stappen dat het toch lukt om wat kilo’s kwijt te raken. Je leert logisch nadenken en bewuste keuzes maken. Geen dieet.

Een paar eenvoudige voorbeelden: Niet meer eten bij de tv. Je eet aan de tafel, je eet dan bewust dat wat op je bord ligt. (Smaakt trouwens veel lekkerder, je geniet er meer van).

Bekijk eens etiketten, je schrikt van de hoeveelheid suiker en vetten die in producten zitten. Als ik nu boodschappen ga doen, let ik er steeds meer op. Dus weer bewuster bezig.

Zeg eens nee tegen iets lekkers dat je wordt aangeboden of opgedrongen. Het voelt goed als je dit kunt. Weer een bewuste keuze gemaakt. Eet met speciale gelegenheden wat lekkers. Het zijn allemaal kleine simpele stappen, wel heel duidelijk. En gaat het een keer mis, dan gewoon weer op nieuw proberen. Voor mij was het een goede keuze om me aan te melden bij Nicole…………………………..

Ze reageert snel op je vragen of opmerkingen, ze helpt je waar maar mogelijk. Een duidelijke cursus op weg naar blijvend gewichtsverlies. 

 

Groetjes, Suus.


Ik heb de cursus van Nicole als heel positief ervaren. Je krijgt elke week een bericht thuis gestuurd waar je mee aan de slag gaat en  nadenkt om niet meer voor het verkeerde product te kiezen.

 

Je kunt bij Nicole terecht voor al je vragen. Ik heb er veel aan gehad en ben blij dat ze me de kans heeft gegeven om mee te doen. Dankjewel Nicole.

 

 

Yvonne Hugens uit Heerlen